loader

Auto alarmi: Enforcer, Excalibur, Shcorpion, Cobra, Vision | Video nadzori i alarmni uređaji | Hi-fi komponente za automobile

line
  • Zadrugarska 3f

  • 11080 Zemun, Beograd

line

ABLOY Protec

Autosigurnosni sistem ABLOY Protec je mehanička zaštita u vidu klina koja se postavlja na upravljački deo vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Postavljeni uređaj zauzima ergonomski pololožaj u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Sama završna obrada i izgled uređaja u potpunosti su estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.

ABLOY Protec igla - klin za volan

Sigurnosna brava poslednje generacije konstruisana i izrađena namenski za sigurnosni uređaj klin za volan – igla ABLOY Protec kompanije ASSA ABLOY, podiže sigurnosni sitem na najviši stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava. Brava se sastoji od specijalno konstruisanih diskova koji se nalaze unutar nje i koji su međusobno fizički razdvojeni. Svaki disk se rotira zasebno tako da je nemoguće razbušivati bravu bilo kakvom bušilicom, a ABLOY Protec je jedina brava u svetu za koju je ocenjeno da trenutno ne postoji kalauz ključ za otvaranje.

Mehanička zaštita vozila ABLOY Protec, Klin - Igla za volan, postavlja se na vreteno volana, odlikuje ga ergonomski položaj u odnosu na korisnika, jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje), dok su završna obrada i izgled u potpunosti estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.


MUL-T-LOCK

Klin - Igla za volan MUL-T-LOCK, namenjen je sprečavanju krađe vozila, postavljanjem direkto na vreteno volana.

Prilikom montaže MUL-T-LOCK klin igle za volan ne narušavaju se fabričke karakteristike automobila, bez ozbira na pomeranja volana po dubini i visini. Teleskopske funkcije volana ostaju nepromenjene.

Ugrađeni sigurnosni uređaj zauzima ergonomski položaj u odnosu na vozača, što omogućava lako i jednostavno korišćenje (otključavanje i zaključavanje). Završna obrada, izgled brave i montaža same brave potpuno su uklopljeni u enterijer automobila.

MUL-T-LOCK igla - klin za volan

MUL-T-LOCK brava je izrađena od najtvrđeg kaljenog čelika. Bravu je nemoguće preseći, polomiti ili uništiti termičkom obradom! MUL-T-LOCK je u potpunosti otporan na delovanje svih poznatih provalničkih alata (razni češljevi i lomilice).

Ključ se zbog složene izrade ne može kopirati. U slučaju da se izgubi, novi možete dobiti samo u ovlašćenom centru (isključivo uz magnetnu karticu i ličnu kartu).

Novi interaktivni ključ je patentiran, tako da ga drugi proizvođači ne smeju kopirati.

MUL-T-LOCK ključ upotrebljava jedinstveni pin to pin sistem, koji daje izuzetno veliki broj kombinacija (više miliona). Dizajn isključuje upotrebu donjih i bočnih pinova i time praktično onemogućava bušenje i bila kakvo provaljivanje brave. U samom ključu nalazi se magnetni dodatak, čime se onemogućava pravljenje ključa bez magnetne kartice.

  • Telefon:

  • +381 11 21 07 306
    +381 64 33 68 289

  • Adresa:

  • Zadrugarska 3f

  • 11080 Zemun, Beograd

4